Zakelijk

Zakelijk: u bent ondernemer

Zaken doen op slechts het gevoel zal mogelijk goed gaan. Het risico dat er juridisch iets misgaat is echter helaas groot en kan tot grote schade of kosten leiden. Laat u dus van te voren goed adviseren. Het management van uw bedrijf is uiteraard geheel aan u, daar bent u immers goed in. Denkt u echter ook, ter ondersteuning, aan juridisch management van uw bedrijf. Kroon Advocatenkantoor is daarbij uw aangewezen partner.

Wij denken met u mee

U zult het ervaren, KROON Advocatenkantoor spant zich in om u te behoeden voor problemen die u mogelijk zelf nog niet ziet aankomen, door advisering, begeleiding en controle van uw contracten en rechtspositie in het algemeen. Wij wijzen u op risico’s en helpen u die te vermijden. Dat zien we als één der belangrijkste taken van een advocaat; uw raadsman.

Ongeacht of u ondernemer of particulier bent die te maken heeft met kwesties van Vastgoed, huur of overig.

Wij stellen u gerust

Weten waar u aan toe bent geeft rust. Bijvoorbeeld te weten dat uw contracten juist zijn en dat u goede Algemene Voorwaarden hebt en deze  – minstens zo belangrijk-  op de juiste wijze gebruikt

Weten wat in het algemeen de juridische mogelijkheden  en onmogelijkheden zijn van u en de partij waar u zaken mee doet. Weten of een gerechtelijke procedure voor u een haalbare zaak is of niet.

Dat geeft rust!

Contact opnemen?